Sambata am inceput si noi diversificarea, iar ceea ce parea in prima zi a fi un mare succes s-a dovedit un esec lamentabil in urmatoarele doua zile.
S-o luam cu inceputul:
Am fost sambata dimineata la piata, de unde am achizitionat : morcov, pastarnac, patrunjel - radacina, cartofi, dovlecel, fasole verde, ardei grasi, ceapa, patrunjel verde si marar. Toate ECO si fara urma de chimicale( radacinoasle cat mai urate, strambe si eventual de la babute)
Acasa am incropit de-o supa din cele cumparate. Cand supa a fost gata, am luat morcovul, l-am dat la blender pana s-a facut piure.
In acelasi timp am pregatit si un piure dintr-un avocado(just in case).
Spre marea noastra surprindere piureul de morcov a fost acceptat cu mare usurinta, asa ca n-a mai fost nevoie de piureul de avocado.
Dupa marele succes am iesit la o limonada in centru vechi cu Iolanda unde ne-am laudat cu body-ul "Marinel" achizitionat in urma castigarii concursului organizat de Cristina&Alexia.
Duminica si luni am incercat din nou minunatia de morcov. Daca duminica a mancat jumatate din cat a mancat sambata, luni a mancat si mai putin. Asa ca luni am incercat din nou sa diversificam meniul si in loc de morcov i-am dat dovlecel. Rezultat? BLEAH...
Pentru marti revenim la morcov, suc de data asta, eventual amestecat cu mar...revin cu detalii.
Pentru marti revenim la morcov, suc de data asta, eventual amestecat cu mar...revin cu detalii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu