Atat de mare sunt!

Lilypie Kids Birthday tickers

marți, 24 martie 2015

Jocul strambaturilor sau Logopedia de acasa


 


Weekendul trecut, prin amabilitatea doamnei Irina Badeanca, am primit un joc tare dragut . El se numeste Jocul strambaturilor. Acest joc nici nu putea sa pice mai bine de atat. Suntem in mijlocul unui abonament de logopedie intrucat avem o dislalie pe care vrem musai sa o corectam si nu s-o lasam sa treaca de la sine.

Dar sa vedem despre ce e vorba cu Jocul strambaturilor. El cuprinde: un Domino si un Memo Game.Memo game contine 14 cartonase cu 7 personaje care se "stramba". Sub fiecare personaj gasim cate un mic text care ne explica de se intampla in imagine si ne invita sa facem la fel. Pentru inceput ne-am obisnuit cu personajele dupa care am jucat jocul ca atare.

 De aici lipseste Africana pe care Rares ol adora...e personajul pupacios.

 
 Cautam..cautam..inca n-am gasit perechea...

 In sfarsit am facut o pereche...Citim(mami) si facem ca personajul(amandoi).

 "Cred ca si de data asta eu castig...sunt cel mai bun la jocul asta."


 Imitand eschimosa

Dominoul are piese de carton gros, pe care sunt reprezentate aceleasi 7 personaje. Noi am jucat jocul clasic doar ca in loc de 3 piese/jucator am impartit cate 5 (Rares e foarte fixist si daca el stia ca se impart cate 5, n-a acceptat varianta cu 3 catonase)


 


Jocul Strambaturilor este ajutorul nostru pentru "gimnastica" limbii.

4 comentarii:

  1. Deci maine cand ma vad cu Rares pot sa ma stramb, ca stie despre ce e vorba !!! :)) Sa-l folositi cu drag si folos !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim! Da, intreba-l de bombonica...si pune-l sa-ti arate ;)

    RăspundețiȘtergere