Atat de mare sunt!

Lilypie Kids Birthday tickers

marți, 20 septembrie 2011

Operatiunea CRESA

 Am hotărât să dau MINUNĂŢIA  la creşă.
 
 M-am uitat atât la creşe de stat cât şi particulare.Pe unele le-am vizionat virtual, altora le-am trecut pragul, altele erau în renovare şi paznicul binevoitor dădea informaţii, iar altele închise..deh m-am dus în afara programului.
  Până la urmă am ales o creşă de stat, care contrar aşteptărilor, e o creşă foarte curată, personal drăguţ, receptiv, săritor, localizată relativ aproape de casă, are curte cu iarbă, loc de joacă amenajat, masa se prepară acolo zilnic.
  Aşa că ne-am înscris la creşă, pentru la anu'n septembrie ce-i drept, dar măcar ne-am înscris fără bătăi de cap, alergătura, intervenţii, spăgi s.a..
   E vorba de Creşa Titan II situată pe Strada Pictor Tătărăscu Gheorghe, nr 10, sector 3, din Bucureşti.
 
 Primeşte copii de la 1an - 1 an şi 1 lună, după vaccinul de 12 luni, masa e 8 lei/zi. Pentru cei interesaţi mai sunt 7 locuri pentru septembrie 2012.
  Partea mai puţin plăcută e că pe timpul anului sunt primiţi copii atât sănătoşi cât şi bolnavi(mă refer la răciţi, mucoşi, tuşind)

4 comentarii:

  1. Sa-ti traiasca piticul! Vezi ca nu se mai vede imaginea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    la ce grupa veti fii la Titan 2?
    Emi a mea va incepe si ea pe 3 sept si deja au inceput emotiile (pt mine) ... ea a fost f. degajata la una din vizitele facute impreuna cu ea si sper sa ramana la fel :)))

    E o cresa poate nu prea extraordinara privita de afara dar cand ai intriat inautru atmosfera este f. placuta iar daca te nimeresti la ora pranzului te imbie mirosul de mancare "ca la mama acasa"

    Mai avem 10 zile si vom vedea cat de mult o sa-i placa si ei ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem la grupa 3.
    In afara de exteriorul comunist al cladirii ar mai fi un minus: nu stau foarte bine nici la capitolul jucarii.
    Noi am mai dus de acasa o parte din jucariile de care se plictisise.

    RăspundețiȘtergere