Atat de mare sunt!

Lilypie Kids Birthday tickers

vineri, 7 februarie 2014

Roza Poneiul Povestitor

Acum cateva luni ma batea gandul sa-i iau un Bubu vorbitor, dar mi s-a parut cam scump asa ca am renuntat.
Zilele trecute trecand pe la Kaufland si am vazut ca aveau 50% reducere la Roza Poneiul Povestitor. Chiar si asa nu m-am indurat sa dau 80 lei pe jucarie care mai e si "de fetite". Povestind la birou Roxana, colega mea imi spune ca il are acasa si mi-l aduce sa vad ce zice Rares de poneiul povestitor....
Ei bine l-a butonat cateva minute cand pe povesti cand pe cantecele dupa care a stabilit ca nu vorbeste frumos, e "de fetite" si sa il duc inapoi la magazin ca nu ii place.
Roza spune 8 povesti si 6 cantecele. Printre povesti se numara Capra cu trei iezi, Degetica, Hansel si Gretel, Motanul incaltat si altele, iar ca si cantecele In padurea cu alune, Un elefant se legana... si altele.

Povestile sunt foarte foarte scurte si spuse foarte foarte repede de o cucoana care mi se pare ca vorbeste prea pitigaiat pt urechiusele noastre fine :)). Parca e data pe Fast Forward. Melodiile sunt cantate in acelasi stil.

Stiam ca nu il atrag plusurile, iar cu ocazia asta am constatat ca Rares nu are rabdare sa asculte jucaria spunandu-i povesti, le prefera pe cele citite, trebuie sa dea el pagina, sa comenteze pe imagini, sa puna 1000 de intrebari, altele de fiecare data. Nu aceeasi parere o pare despre cartile "vorbitoare", dar asta e alta poveste.

Ma bucur ca n-am investit acum cateva luni banutii in ursulet, cred ca ar fi avut aceeasi soarta. Acum am putut sa "returnez"  jucaria, dar la magazin nu stiu daca as fi avut succes.

2 comentarii:

  1. DA .... noi l-am cumparat :( (si chiar daca e fetita), M. nu-i place deloc, l-am mai luat si cadou de Craciun :( , povestile sunt puse pe rapid si varianta ffffff. pe scurt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai aveau la aceeasi reducere inca doua vorbitoare: Oaki Oak Povestitor si un catel (nu mai retin cum il chema). Poate nu toate jucariile vorbarete au acelasi "defect" dar Rares le-a catalogat deja si nu se razgandeste usor...

    RăspundețiȘtergere